WeightWatchers helpt jongeren op gewicht te blijven


Overgewicht komt steeds vaker voor, ook bij jongeren. Gelukkig kunnen zij ook lid worden van Weight Watchers en het ProPoints plan volgen. Dit plan werd onlangs nog geprezen als een van de beste afslankingsmethoden op de markt.Jong en oud

Met een paar aanpassingen is het ProPoints plan geschikt voor jong en oud! Om de groei en ontwikkeling niet in gevaar te brengen heeft Weight Watchers hier een speciaal programma voor ontwikkeld. In dit artikel lees je waar jongeren die willen afslanken op moeten letten.

Eerst naar de huisarts

Voor je start ga je eerst naar je huisarts om jouw gezonde gewicht door hem of haar te laten bepalen.
JPEG

Jouw ProPoints budget

Voor elke dag krijg je een vast aantal ProPoints waarden. Dat is je ProPoints dagtotaal. Daarnaast krijg je nog een weekextra van 49 ProPoints waarden. Samen vormen ze je ProPoints budget. Omdat je nog groeit, is het uiterst belangrijk dat je jouw ProPoints dagtotaal volledig opgebruikt. Lees hier je ProPoints dagtotaal af aan de hand van je leeftijd en geslacht.


3 x per dag een calciumrijk voedingsmiddel

Om sterke botten en tanden te krijgen en te behouden, heeft je lichaam calcium nodig. Daarom raden we ja aan om drie keer per dag een calciumrijk voedingsmiddel te eten. Het leuke is dat je voor de eerste twee porties geen ProPoints waarde hoeft te tellen. Dat betekent dus dat je, als je bijvoorbeeld een glas melk drinkt en een portie yoghurt eet, je hiervoor 0 ProPoints waarden noteert.

Actief zijn

Bewegen maakt je niet alleen fitter, het helpt je ook om beter af te slanken. En het maakt niet uit of je zwemt, danst, voetbalt of fietst. Als je het zelf maar leuk vindt!
bron: WeightWatchers

Meer info op

Reacties


Meest gelezen :Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden, …
Mijn kortingen
Gasthuismuseum St.-Dimpna
Korting van € 1,00 op vertoon van de famidookaart....
BabyBaby Megastore for Ba
10% op vertoon famidookaart . Niet geldig op promoprijzen en...
Karpediem
gratis vormpje om thuis mee verder te experimenteren...
Meer kortingen [+]

Website developed by MooGoo