Taalstages


Deze stages/kampen bestaan hoofdzakelijk uit taalcursussen. Deze kampen zijn een zeer goede introductie of verbetering van een andere taal. Door mondelinge oefening zijn kinderen in staat om een taal beter te beheersen. De verschillende methodes zijn aangepast op het niveau van kinderen en baseren zich op de praktische kant van de zaak.

Bovendien wordt de meeste tijd aan toffe en aangepaste spelactiviteiten besteed, zo leert men het snelst. Bijvoorbeeld: sommigen baseren zich op liederen, niet alleen om de stem te oefenen, maar ook om de taal beter te beheersen. Een ander baseert zich eerder op de context van prachtige verhalen door te luisteren naar een verteller.
Leren door te luisteren! Nieuwe woorden en nieuwe structuren aanleren gebeurt op een toffe en niet-schoolse manier. Karaoké, dansen, theater, sport,... aan je kind om de formule voor hem of haar te kiezen.

Een keuze die het beste gemaakt kan worden rekening houdend met de te aan te leren taal.
Frans, Engels, Spaans, maar ook Russische of Japans,... nogmaals, er bestaan véél mogelijkheden.

Uiteindelijk dit nog, wees er op tijd bij, de plaatsen zijn meestal beperkt. Om de kwaliteit van deze stages te garanderen, kunnen zich meestal ongeveer 10 maximum 20 kinderen zich inschrijven. Op deze manier kan men genoeg aandacht schenken aan iedereen.

Dus je kind wilt de taal van Shakespeare leren? Of liever die van Cervantès? Zoek niet langer, ga een kijkje nemen in de zoekmotor van onze activiteitengids van Famiweb.
Door de periode te kiezen of het gebied waar je zoon of dochter op stage wilt gaan te kiezen, kan je de verschillende taalstages terugvinden.

Reacties


Meest gelezen :Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden, …
Mijn kortingen
Lalali
Ontvang 5€ korting op je bestelling met de code FAMIDO...
Onderstebove
Goed om weten is dat bij het afsluiten van een geboortelijst...
Bébé Maestro ASBL
réduction de 10% pour le 2me enfant de la famille...
Meer kortingen [+]

Website developed by MooGoo