Griezelen op vakantie


Je wil met Halloween enkele dagen de deur uit en eens lekker griezelen op vakantie? Wij inspireren je...Het dode poppeneiland

Waar? het Meer van Teshuilo, Mexico

In de jaren vijftig trok Julian Santana naar een meer in Mexico met zijn familie. Men zegt dat een klein meisje in het meer verdronk en Julian overal poppen aan de bomen hing ter herinnering aan haar; oude, versleten poppen die hij vond in vuilbakken en op straat. Nog steeds hangen aan de bomen de poppen, wat de hele buurt een griezelig gevoel geeft!

De Pest

Waar? Het Italiaanse eiland Poveglia

Poveglia ligt in de lagune van Venetië. In de tijden van de Pest werden hier zieken naartoe gebracht, om ze zo te isoleren. Heel wat dokters zouden hier chemische experimenten toegepast hebben op mensen. 160,000 mensen zouden hier gestorven zijn. Het spookt er nog steeds, zegt men...

Het huis met deuren die nergens naartoe leiden

Waar? Het Winchester Mystery House – Californië

Sarah Winchester, weduwe van William Wirt Winchester, begon na de dood van haar echtgenoot de villa te verbouwen. Ze geloofde dat het er spookte en dat geesten haar niet met rust gingen laten als ze stopte met verbouwen. Uiteindelijk heeft de bouw 38 jaar geduurd, tot Sarah Winchesters dood in 1922. Het huis heeft 160 kamers, 47 haarden, 17 schoorstenen en 3 liften. Sommige deuren en trappen leiden nergens heen, omdat Sarah daarmee de geesten op het verkeerde spoor wilde zetten.

Disneyland Parijs viert Halloween

Waar? Disneyland, Parijs

Misschien niet onmiddellijk de griezeligste lokatie, maar Halloween kan je hier met de kinderen wel meevieren: Disneyland Parijs. Van 1 oktober tot 4 november wordt hier een Halloweenparade georganiseerd en vind je in het hele park pompoenen en griezels. De spannendste momenten zijn elke avond van 8.30 tot 1 uur ’s morgens!

Reacties


Meest gelezen :Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden, …
Mijn kortingen
Activ Kamp - Sporthotel
Korting van 5% voor groepen vanaf 20 personen of op vertoon ...
Peps binnenspeeltuin voor
10% voor speeltuinen. Voor verjaardag en kastelen huren een...
Dierenpark van Bouillon
volwassenen: 7€ kinderen:4 €...
Meer kortingen [+]

Website developed by MooGoo