Leer je kind met geld omgaan


Kidz’n Cash is de nieuwe iPad app die kinderen van 6 tot 12 leert hoe ze met geld moeten omgaan.In het digitale leven vandaag komen kinderen steeds minder in aanraking met cash geld. Betalingen verlopen steeds meer via ‘plastic geld’; pinnen in de winkel, Paypall betalingen online en nu zelfs de opkomst van het mobiel betalen. Voor kinderen zijn deze betaalmethodes moeilijk te begrijpen. Al helemaal zonder kennis over cash geld.

Kinderen hebben de basiskennis over munten en bankbiljetten nodig. Ze moeten leren welke verschillende munten en bankbiljetten er zijn. Ze moeten zien dat de portemonnee lichter wordt als je betaalt. Ze moeten leren rekenen met wisselgeld. Pas als deze basiskennis goed is, is het mogelijk om kinderen te leren omgaan met plastic geld.

Kidz ’n Cash

Kidz ’n Cash is een Nederlandstalige app die kinderen van 6 tot 12 jaar spelenderwijs leert dat goed omgaan met geld helemaal niet zo moeilijk is. Kinderen leren er hun eigen geld mee beheren. Kidz ’n Cash leert kinderen ontdekken dat, als ze goed voor geld zorgen, ze er ook veel leuke dingen m.ee kunnen doen. Ze leren om een geldadministratie bij te houden, maar dan wel op een manier die past bij hun leeftijd.

Met Kidz ’n Cash kunnen ouders en kinderen samen aan de slag met financiële educatie. Het stelt kinderen in staat een eigen verlanglijstje te maken, zodat spaardoelen inzichtelijk worden. En ze kunnen dat lijstje ook naar opa en oma sturen…

Kinderen leren hoe belangrijk het is om na te denken over hoe ze geld uitgeven, maar ook om wat geld te sparen.

Compatibel met iPad en Android.http://www.kidzncash.nl/

Reacties


Meest gelezen :Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden, …
Mijn kortingen
Gasthuismuseum St.-Dimpna
Korting van € 1,00 op vertoon van de famidookaart....
jeugdatelier Kameleon
korting op 2de lid van gezin....
Familiepark De Sierk
extra plezier voor leden van Famidooclub!...
Meer kortingen [+]

Website developed by MooGoo