Wat Facebook je leert over je relatie!


Facebook vertelt je of je gelukkig bent in je relatie of niet...Een nieuwe studie bewijst dat dat mensen die oversharen op facebook eigenlijk niet helemaal gelukkig zijn in hun relatie. Want wie niet helemaal gelukkig is met z’n relatie, wil graag iets anders uitstralen naar de buitenwereld toe. Deze mensen gaan daarom veel posten om de schijn hoog te houden en te verbergen dat ze eigenlijk wat ongelukkig zijn.

Meerdere studies hebben bovendien aangetoond dat een depressie gekoppeld is aan overmatig posten op sociale mediakanalen. Als je gelukkig bent, zowel in je relatie als met je leven in het algemeen, voel je minder nood om te delen via Facebook of Instagram.

Een koppel dat een gelukkige relatie heeft, heeft trouwens genoeg aan elkaar. Weten dat je elkaar graag ziet is het belangrijkste. Je hebt de mening van de buitenwereld helemaal niet nodig, om te weten dat je het goed hebt met z’n twee. Deze koppels laten dat delen voor likes en reacties achterwege, want ze hebben helemaal geen bevestiging nodig. Integendeel, ze vinden het vaak vervelend dat iedereen weet wat zij voelen, denken en doen.

Wat denk jij van dit onderzoek? Zie jij voorbeelden uit je omgeving waarbij het zo is?

Reacties


Meest gelezen :Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden, …
Mijn kortingen
Archeosite en Museum van
Korting van 10% voor de eigenaar en op vertoon van de Famido...
Museum over Tweede Wereld
Met de vertoon van de Famidookaart bieden wij onze bezoekers...
Virgin Balloon Flights
Gratis Cap en gratis consumptie bij de ballonvaart...
Meer kortingen [+]

Website developed by MooGoo