Niets beter dan seks thuis!


Een Engelse magazine constateerde dat haar lezeressen droomden van buitenhuwelijkse avonturen daarom besloot ze om een onderzoek te voeren naar de schijnbare alomtegenwoordige seksuele ontevredenheid.

Resultaat? De meerderheid van de ondervraagde vrouwen bevestigden dat ze eigenlijk het gelukkigst waren met hun vaste partner, waarmee ze getrouwd waren of een lange, stabiele relatie hadden. De getrouwde of samenwonende vrouwen konden zo meer genieten van hun seksuele relaties! Zo beweerde 2/3 van de vrouwen betere relaties te hebben met hun vaste partner. Maar 13% beweerde een beter seksueel leven gehad te hebben wanneer ze vrijgezel waren. En slechts 9% beleeft de beste momenten met haar minnaar in een “verboden” relatie.

Maar waarom? Een meerderheid van de vrouwen die deelnamen aan de enquête schoven zelf al een interessante verklaring naar voren. Het vertrouwen in de vaste partner maakt immers een gelukkig leven mogelijk.

Het toppunt is wel dat de ondervraagde vrouwen toegeven dat ze niet altijd even trouw waren: 16% beweert al eens een slippertje begaan te hebben! De fout van televisiereeksen zeggen ze. Door systematisch over relaties en slippertjes te vertellen, zouden zij verantwoordelijk zijn voor hun “misstappen”.

Het antwoord hierop? Wel waarom niet simpelweg ophouden met naar televisie te kijken? Er zijn zoveel andere dingen te ontdekken...

Laura,

redactrice

Reacties


Meest gelezen :Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden, …
Mijn kortingen
Internationale Tweedaagse
Kinderen tot en met 12 jaar betatelen slechts € 3. Led...
GreenCity Tours
Op vertoon van Famidookaart, gratis bijkomende verzekering d...
Museum Hôpital Notre-Dame
Korting van 20% op vertoon van Famidookaart....
Meer kortingen [+]

Website developed by MooGoo