Leve de fantasie!


De erotische fantasie is een puur product van je verbeelding, en kan seksuele emoties losweken. Ze komen direct tot stand in ons onderbewustzijn en leiden soms tot verwarring. In elk geval zijn ze essentieel. Erotische fantasieën dienen immers om de seksuele realiteit te verrijken, het verlangen en de opwinding te doen toenemen en zelfs te verlengen. Daarnaast zijn ze ook onmisbaar om tot een orgasme te komen, onze tekorten te compenseren, en ons dagelijks leven wat kleur te geven...

Soms komen deze fantasieën spontaan opborrelen, andere keren moet men zich wat concentreren en wat tijd geven vooraleer ze bovendrijven...

Het is moeilijk te zeggen of het een goed idee is om ze ook werkelijk uit te voeren. Elke persoon heeft unieke fantasieën. Het is aan jou om te weten of je werkelijk zin hebt om je meest onmogelijke verlangens te delen met je partner, of als je ze in tegendeel liever voor jezelf houdt.

Niet alle fantasieën zijn persé van erotische aard. Men kan zeer goed fantaseren over zijn vakanties of zijn leven binnen 20 jaar.

Fantasieën zijn zeer natuurlijk. Ze zijn afkomstig van onze biologische en psychische activiteit, en zijn een teken van een erotische en affectieve evenwicht.

Barbara,

redactrice

Reacties


Meest gelezen :Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden, …
Mijn kortingen
Bébé Maestro ASBL
réduction de 10% pour le 2me enfant de la famille...
Kralenenzo
Leden van de famidooclub krijgen op vertoon van de kaart 5% ...
Meer kortingen [+]

Website developed by MooGoo