Schoenen kopen? Denk aan je budget!


Kinderschoenen, ze kosten je een flinke duit. De voeten van je kleine rakkers groeien snel en ze hebben niet alleen schoenen, maar ook sandalen, sportschoenen, pantoffels, ... nodig.Plan je aankopen

Wachten op de solden is de meest voor de hand liggende keuze. Als je er snel bij bent kan je de schoenenkast aanvullen zonder je bankrekening volledig te plunderen. Bekijk eind juni of eind december al wat je juist nodig hebt, zodat je begin juli en begin januari ‘shopklaar’ bent!

Maar wist je dat er ook winkels bestaan waar het continu soldentijd is?

Outlet

Wil je schoenen van een topmerk kopen aan een lage prijs? Bezoek eens een outlet winkel. Je kan er aan een voordelige prijs collecties van het vorige seizoen kopen. Altijd solden dus!

Het bekendste outlet shoppingcenter van België is zonder twijfel Maasmechelen Village. Je krijgt er het hele jaar door 30 tot 60 % korting in de meer dan 100 boetieks.

Net over de Nederlandse grens vind je Rosada, het outlet shoppingcenter van Roosendaal. Je vindt er 60 merkwinkels die altijd 30 tot 70 % korting geven, waaronder ook een aantal schoenwinkels.

Gooi oude schoenen niet te snel weg

In de regel mag je schoenen niet doorgeven van je ene kind naar je andere. Maar hou toch best een oud paar van grote broer of zus bij voor die paar dagen sportkamp of speelplein per jaar. Want als je kind daar zijn dagelijkse schoenen draagt, kan je achteraf nieuwe kopen!

Pantoffels

Op zoek naar schoeisel voor binnen? Let op als je voor goedkope pantoffels kiest: je hebt kans dat ze gaan pluizen of kleur afgeven. En dan is je geld toch nog ‘duur’ besteed.

Waarom laat je je kind thuis niet op blote voeten lopen? Dat is de meest natuurlijke manier om je voeten te gebruiken. Is het daar te koud voor, koop dan antislip sokken: lekker warm, niet duur en makkelijk uitwasbaar.

Reacties


Meest gelezen :Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden, …
Mijn kortingen
Onderstebove
Goed om weten is dat bij het afsluiten van een geboortelijst...
Hotel The Oak
baby bedje- babystoel en informatiepakket...
Zaza Belle, Clown, Magiër
10 % korting met CODE "FAMIDOO"...
Meer kortingen [+]

Website developed by MooGoo