Ongeduldige mannen bij het shoppen


Dit beeld komt je gegarandeerd bekend voor: een koppel die samen gaat shoppen. De vrouw voorop, de man drentelt wat achter haar aan...

Vele mannen hebben een gloeiende hekel aan shoppen, vooral als ze samen met een vrouw de winkelstraten moeten aflopen. Vaak mag je als vrouw al heel gelukkig zijn als hij je handen wil bevrijden van die zakken en pakjes die toch maar in de weg zitten wanneer naar jij op zoek bent naar een volgend koopje.

Maar ook vrouwen ergeren zich enorm aan ongeduldige mannen die tijdens het winkelen persé buiten willen wachten of heel de tijd zitten te zeuren dat haar kleerkast toch al propvol zit. Ook wanneer manlief begint te klagen dat het winkelen nu wel heel lang duurt, kan een vrouw danig op de zenuwen werken. De opmerking dat zij al ongeveer identiek dezelfde rok heeft of al drie paar schoenen in de kast staan, kan bij de meeste vrouwen niet door de beugel. Wanneer gaan mannen nu eens begrijpen dat dit niet het geval is? Een lange, wijde of korte, spannende zwarte rok zijn niet hetzelfde!

Veel vrouwen steigeren ook wanneer mannen gewoon alles te duur vinden. Willen ze nu dat er een beeldige vrouw naast hen loopt of niet? Of moet alles dan maar vanzelf gebeuren?

Vaak willen vrouwen ook een eerlijke, tweede mening wanneer ze iets passen. Mannen die dan alles prachtig vinden of totaal geen belangstelling tonen, bewijzen dan alleen maar dat ze gemakkelijk van het winkelen willen afgeraken.

Er rest je dan als vrouw maar twee oplossingen: ofwel de volgende keer alleen of met een vriendin gaan shoppen, ofwel ga je juist nog langzamer winkelen... zo beseft hij ook dat het nog altijd erger kan. Sowieso als ze je het plezier ontnemen om te shoppen, moet je je wel met iets nieuws troosten... of toch niet?

Barbara,

redactrice

Reacties


Meest gelezen :Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden, …
Mijn kortingen
Naaicafe Atelier Creatief
Drankje bij naaisessie....
Petit Zsa Zsa
Bij Petit zsa-zsa kan je ook een geboortelijstje leggen en d...
Waterburcht Pietersheim
€ 2,00 i.p.v. € 2,50 per volwassene € 6,0...
Meer kortingen [+]

Website developed by MooGoo