Fashion swapping


Heb je een nieuwe outfit nodig maar zit je krap bij kas? Ga eens fashion swappen!Miskopen in je kleerkast?

Het overkomt iedereen. In de winkel lijkt het net wat je zoekt, maar thuisgekomen blijkt je aankoop toch een misser te zijn. De kleur van je rok combineert niet met de blouse die je in gedachten had, of de pasvorm van je truitje blijkt tegen te vallen.

Dergelijke kledingstukken maken geen kans om afgedragen te worden. Ze zijn er bovendien de schuld van dat je een volle kleerkast opentrekt en toch niks geschikts vindt om aan te trekken.

Ander en beter

Je zou dus graag iets nieuws in huis halen? En liefst op een budgetvriendelijke manier? Dan is fashion swapping misschien iets voor jou. Op een fashion swapping event kan je kleding ruilen. Je neemt je eigen miskopen mee, en die krijgen een quotering. Zelf kan je de miskopen van iemand anders passen en wie weet zitten ze jou wel als gegoten!

Fashion swapping is op weg om een nieuwe hype te worden onder fashionista’s. Je vernieuwt al ruilend je garderobe, en je beleeft intussen een leuke tijd met je vriendinnen! Wel opletten voor nieuwe modemissers....

Inschrijven

Het is nodig om op voorhand in te schrijven of tickets te kopen. 10 euro is de standaard toegangsprijs. Er zijn swapping events die je je toegangsprijs in drankbonnen terugbetalen.

In alle grote Vlaamse steden zijn er fashion swapping events!

Reacties


Meest gelezen :Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden, …
Mijn kortingen
sono babis
La venue d'un personnage de votre choix, visible sur le blog...
Anglo Bowling
10% korting op bowlinggames en snooker op vertoon Famidookaa...
Activ Kamp - Sporthotel
Korting van 5% voor groepen vanaf 20 personen of op vertoon ...
Meer kortingen [+]

Website developed by MooGoo