Basketschoenen of gewone schoenen?


Je kleine schat toont zich van zijn koppigste kant: “basketschoenen of niets!” Je geweten van goede ouder verplicht je echter om niet toe te geven. Maar zijn basketschoenen dan zo slecht? Nee, zoals bij alles gaat het erom om niet te overdrijven! Kies daarom een kwalitatieve schoen met een ondersteuning voor zijn voetholte, versterkingen aan de achterzijde en een ergonomische zool.

Vervolgens let erop dat je kind ze niet alle dagen draagt! Schoenen hebben, net als voeten trouwens, nood om te ademen. In basketschoenen kunnen de voeten van je kind heel erg zweten. Wanneer je die 24h laat drogen na het dragen vermijd je zo de hinderlijke geuren! Bovendien is het ook beter voor je kind indien de basketschoenen afwisselend worden gedragen met stadsschoenen.

Kleefstroken of veters?

Zolang hij nog klein is, laat je je kind beter schoenen dragen met veters. Zo kan je deze gemakkelijker aanpassen aan de vorm van de voet. Bovendien kunnen veters optimaal toegebonden worden en kan je ze helemaal openen waardoor de schoenen aantrekken gemakkelijker verloopt. Vanaf je kindje zich alleen begint aan te kleden geef je beter een voorkeur aan schoenen met kleefstroken.

Barbara,

redactrice

Reacties


Meest gelezen :Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden, …
Mijn kortingen
troetels kinderopvang
Voor leden van Famidoo werken wij aan het dagtarief van 22 €...
Vaderzoon.be
10% korting op vertoon van Famidookaart...
Hotel The Oak
baby bedje- babystoel en informatiepakket...
Meer kortingen [+]

Website developed by MooGoo