Met twee op één kamer


Broers en zussen die een kamer moeten delen? Met de nieuwe generatie stapelbedden is dat helemaal geen probleem!Wij tonen je graag de nieuwste stapelbedden. Wedden dat je meteen aan het plannen gaat?

Stapelbedden vanaf 5 jaar

Voor een kind jonger dan 5 kies je normaal geen stapelbed. Niet alleen omdat je kind nog uit bed kan vallen, maar ook om praktische redenen. Je kleine kind moet er vaak ’s nachts nog uit om naar het toilet te gaan; jij kan er niet zo genakkelijk bij als er nachtmerries zijn en een bed schoonmaken waarin een ongelukje gebeurde, is al helemaal niet zo leuk.

Maar met een grote broer of zus in huis, wordt de nieuwe generatie stapelbedden echt leuk! Rafa Kids noemt de bedden F&R - Funk & Toddler. Een design stapelbed bovenaan, een juniorbed met ruimte onderaan. Prijzig is het wel, maar dit is dan ook de kers op de taart voor ouders die houden van design.

Ook het Land of Nod die - eindelijk - leveren in Europa, kiest voor een stapelbed waarbij de bedden niet meer onder elkaar staan. Door de bedden kruiselings onder elkaar te ontwerpen, kunnen kinderen gemakkelijker met elkaar communiceren en blijft het ook voor het kind dat onder slaapt een wondermooie belevenis.

La Redoute biedt dan weer de goedkopere versie van moderne stapelbedden. Leuk is vooral het half-hoge bed; zo kan je kleintje vanaf 3 toch al in een hoogslaper of stapelbed slapen!

Reacties


Meest gelezen :Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden, …
Mijn kortingen
Mijnmuseum
geen...
Lalali
Ontvang 5€ korting op je bestelling met de code FAMIDO...
Het Water en Fontein Muse
minder 1 euro voor de volwassenen...
Meer kortingen [+]

Website developed by MooGoo