Gezonde voeding voor je huisdier


Iedereen weet dat de Engelsen bekendstaan om hun slechte eetgewoonten maar de resultaten van een recente studie overstijgen de stoutste vermoedens: het is namelijk gebleken dat de meeste Engelse honden gezonder eten dan hun baasje!

Ongeveer 18% van de 1.337 ondervraagden zeiden dat ze regelmatig verse maaltijden geven aan hun hond: 21% van de honden houden zo van kaas, 15% van de honden krijgen soms vis en 9% krijgen groenten.

Resultaat? Ongeveer 25% van de ondervraagden bevestigden dat ze het eten van hun hond wel zouden lusten en gerust zouden opeten. Bovendien eten ze zelf niet altijd verse maaltijden.

Het spreekt voor zich dat er wel een prijskaartje hangt aan dit luxemenu: de Britten geven 2,3 miljard pond (3,4 milliards euro) per jaar uit aan hondenvoeding volgens de resultaten van de studie die door de verzekeraar ’Direct Line’ uitgevoerd werd. We kunnen bovendien niet zeggen dat de honden er alleen maar voordeel bij hebben: 10% van de baasjes geven toe dat hun hond last heeft van overgewicht!

Reacties


Meest gelezen :Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden, …
Mijn kortingen
Het Leerhof
Welkomstdrankje met koekje/snoepje bij aankomst Gratis baby...
Circus!
- Gratis jongleerset...
Zaza Belle, Clown, Magiër
10 % korting met CODE "FAMIDOO"...
Meer kortingen [+]

Website developed by MooGoo