Zo maak je Sinterklaasavond extra spannend!


Hij komt, hij komt! En met deze tips maak jij het dit jaar extra leuk en spannend voor je kinderen!1. Gooi meerdere malen pepernoten of koekjes

Alle Pieten zijn op straat, de avond waarop Sinterklaas gevierd wordt. En dat zal je geweten hebben! Meer dan een keer worden er stiekem pepernoten en koeken gegooid door mama en papa, van aan het venster. Waren het de Pieten? Waar zijn ze dan? Ik hoor ze, maar ik zie ze niet...

2. Speel Sinterklaasspelletjes

Om het wachten nog spannender te maken, kunnen jullie de avond voor zijn komst de TV uitlaten en spellejes spelen. Sinterklaasspelletjes, wel te verstaan. Je vindt er hier een hele reeks!

Je kan ook een Sinterklaaskwis organiseren met de kinderen. Op deze blogvind je heel wat leuke vragen.

3. Bons op de deur

Zet je wekker ’s morgens extra vroeg, loop naar beneden in je pyama en bons op de voordeur - terwijl het nog donker is, natuurlijk! Wedden dat er geschreeuwd wordt en je kinderen nieuwsgierig komen kijken?

4. Sinterklaas en Zwarte Piet inhuren

Je kan het natuurlijk al te gek maken en een Sinterklaas en Zwarte Piet huren. Ga op zoek naar een professionele Sint, vraag je buurman of oude oom en huur hen een pak. Heel wat interessante adressen vind je hier.

5. Sinterklaasgerecht bakken

Ook erg leuk; bak met je kinderen de avond voor Sinterklaas koeken of een taart. Versier hem met Pieten of worteltjes. ’s Avonds eten mama en papa stiekem een stukje - de rest alten ze met een bedankbriefje voor de kinderen! Op deze website vind je superleuke recepten voor Sinterklaas!

Reacties


Meest gelezen :Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden, …
Mijn kortingen
JIPPAnimatie vzw
korting van 5% bij vertoon van je Famidookaart, niet cumulee...
Activ Kamp - Sporthotel
Korting van 5% voor groepen vanaf 20 personen of op vertoon ...
Cap Bohan
15%...
Meer kortingen [+]

Website developed by MooGoo