Communie- of lentefeest op de planning?


Dan ben je misschien wel op zoek naar een gepaste outfit? Met Fils et Papa heb je meteen een outfit voor zoonlief én papa in huis!Feestcollectie voor jongens
Matching voorjaarscollectie voor de - kleine en grote - mannen in huis.

Het Antwerpse label Fils et Papa, bekend om de matching feestcollecties voor vaders en zonen vanaf 2 jaar tot 12 jaar, wordt dé blikvanger op elk lente-en communiefeest.

Met matching shirts en accessoires voor broertjes en hun papa steelt het Antwerpse label nu voor het vierde seizoen de show. De collectie van Fils et Papa werd ontwikkeld samen met Belgische modedesigner Ine de Haes. Shirts in drie verschillende kleuren voor vader en zoon, met opvallende details, matching strikjes en retro bretellen zorgen gegarandeerd voor commotie als de grote en kleine mannen uit een gezin op een feestje verschijnen.

“Er is een nieuwe tendens waarbij steeds meer vaders tijd vrij maken voor hun kinderen, waarbij vaders veel meer aanwezig willen zijn bij het groot worden van hun zonen. Jongens vinden het dan ook best wel stoer om er net als hun papa uit te zien. Met de collectie van Fils et Papa willen we trendy feestkleding brengen voor vaders en zonen, om die verbondenheid op een lente-of communiefeest of als gast op een trouwfeest extra in de kijker te zetten.” Michiel van Hove.

Fils et Papa is verkrijgbaar in verschillende heren- en kindermodezaken en online op www.filsetpapa.com.

Reacties


Meest gelezen :Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden, …
Mijn kortingen
Internationale Tweedaagse
Kinderen tot en met 12 jaar betatelen slechts € 3. Led...
Sunships
groepstarief op vertoon van Famidookaart...
Camily's
Voor Famidoo's leden, ontvang een kadobon van 5€ (geld...
Meer kortingen [+]

Website developed by MooGoo