Grootmoedertjesdag


Sinds enkele jaren wordt ‘grootmoedertjesdag’ geleidelijk aan een feestdag waar niemand nog omheen kan. In België worden alle grootmoeders gevierd op 5 maart. Die dag is de gelegenheid bij uitstek om de grootmoeders die hun kleinkinderen bijhouden extra in de bloemetjes te zetten. Het is een mooie kans om hem te bedanken voor die lekkere confituur, heerlijke pannenkoeken en gebak!

Je kan je kind een mooi geschenk laten knutselen, oma op restaurant uitnodigen, een reisje cadeau doen,... aan mogelijkheden is er geen tekort.

Zo leer je je kind bovendien dat het goed is om oma af en toe te bedanken en dankbaar te zijn voor de troost die ze biedt wanneer het nodig is, voor de verhaaltjes die ze voorleest ‘s avonds voor het slapengaan, voor de steun die ze biedt bij ziekte en het begrip dat ze heeft voor kinderstreken.

Of je dit soort dagen nu te commercieel vindt of niet, alle oma’s zullen het in ieder geval heel aangenaam vinden om ook eens een dag verwend te worden. En ze hebben het trouwens dubbel en dik verdiend!

Reacties


Meest gelezen :Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden, …
Mijn kortingen
Petit Zsa Zsa
Bij Petit zsa-zsa kan je ook een geboortelijstje leggen en d...
Ballonnenclown Nono
5% korting op vertoon van Famidookaart...
Abracadabra Magic
Gratis kleine geluidsinstallatie waar nodig, op vertoon van ...
Meer kortingen [+]

Website developed by MooGoo