Little People: Educatief speelgoed, maar daarnaast zoveel meer


Al generaties lang worden klein en groot blij van de Little People.
De schattige poppetjes lijken op echte kindjes en hun leefwereld blijft een bron van vermaak en ontdekking voor kleine kinderen.
Little People stimuleren niet alleen de verbeelding van peuters en kleuters in hun dagelijks spel, maar ook allerlei emoties en vaardigheden worden gestimuleerd.
Ze ontdekken nieuwe situaties en leren die begrijpen, ze ontwikkelen hun sociale vaardigheden, leren over hun emoties communiceren, ...

De Little People speeldozen zijn fantastisch educatief speelgoed, maar daarnaast ook nog zoveel meer!Little People: leerzaam en fantasievol speelgoed

Met de Little People spelen in hun eigen kleine universum is leuk voor je kindjes. Hun fantasie wordt voortdurend uitgedaagd. Je zal versteld staan van hoe goed ze hun dag kunnen nabootsen. De schoolbus brengt de kinderen naar school, naar de boerderij of naar de ontdekkingshut.
Allemaal onuitputtelijke bronnen van avontuur. De trein of het vliegtuig brengt je kinderen dan weer naar verre of denkbeeldige landen.

Wanneer kinderen spelen, herhalen ze dagdagelijkse situaties, verkennen ze het onbekende en beleven ze de gekste avonturen. Little People zijn als het ware een onuitputtelijke bron van denkbeeldige avonturen.

Naast de ontwikkeling van hun verbeelding, is het autonoom spelen een van de voordelen van de Little People. De verschillende werelden en thema’s aangeboden door Little People en de vele poppetjes en accessoires die beschikbaar zijn, nodigen je kinderen uit om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Ze zullen de Little People dingen laten doen, hen laten spreken en met andere poppetjes laten spelen. Dit fantasiespel ontwikkelt hun taalvaardigheid en denkvermogen, maar eveneens hun probleemoplossend vermogen. En dat allemaal terwijl ze gewoon spelen en zich amuseren.

Communiceren over emoties met Little People

Door met de Little People te spelen kunnen kleintje de interacties tussen de verschillende poppetjes verkennen. Het speelgoed zal helpen de emotionele kwaliteiten van je kinderen te stimuleren, waardoor ze op gepaste wijze over hun eigen emoties leren spreken.

De Little People vriendjes lijken veel op echte kinderen: al spelend zal je kind zijn goed gedrag oefenen. Het speelgoed brengt de vriendelijke, behulpzame en empathische kwaliteiten in je kind naar boven: het begrijpen van het belang van delen met anderen, je beurt afwachten, spelen met anderen, anderen helpen, lief zijn, ...

Het ontwikkelen van hun emotionele intelligentie is een belangrijke stap in de ontwikkeling van kinderen. Hoe meer emotionele vaardigheden je kind heeft: empathie, goede manieren, delen met anderen, vriendelijkheid, zorgzaamheid, ... hoe makkelijker de omgang met anderen zal verlopen. We willen allemaal dat onze kinderen de beste versie van zichzelf worden, maar we willen boven alles dat ze gelukkig zijn.

De Little People leggen het accent op deze emotionele vaardigheden:

• Goede manieren, behulpzaam zijn en delen met anderen:

Al spelende verkennen kinderen nieuwe situaties, de meest bekende situaties spelen ze na en vele andere bedenken ze zelf. Anderen helpen en ontdekken dat je je daar goed bij voelt, is belangrijk. Little People speelgoed helpt kinderen daarbij: de taxichauffeur brengt zijn passagiers veilig op hun plaats van bestemming, de politie zit dieven achterna, de treinconducteur moet de veiligheidsvoorschriften naleven, de brandweerlui trekken weer op reddingsmissie, ...
Al spelend leren kinderen zoveel uit al deze situaties.

• Goedheid en empathie:

Hoe de Little People vriendjes met elkaar omgaan, leert kinderen hoe ze zelf met anderen moeten omgaan en wat beleefdheid, vriendelijkheid en empathie is. De buschauffeur begroet de jongen die de schoolbus opstapt: zo’n eenvoudige daad van vriendelijkheid is voldoende om een kind gelukkig te maken. Nieuwe ervaringen met anderen delen is fijn: zoals je beurt afwachten om te schommelen in de Schommelen & Delen Boomhut .
Of copiloot zijn in het vliegtuig en samen verre landen ontdekken. Met anderen amuseren kinderen zich nog beter!

• Dieren voederen en verzorgen

Het leren om een attentvolle vriend te zijn, een vriendelijke buurman en een actief lid van de gemeenschap, wordt bevorderd door te spelen met Little People. Dierenliefhebbers helpen hun favoriete viervoeters graag hun hok te vinden. En ze ontdekken waarom een boer zo blij wordt van zijn werk. Brandweerwagens en een helikopter snellen dieren in nood te hulp !
Zo veel avontuur voor deze leerling reddingswerkers!

Je zal zien dat de fantasie van je kinderen eindeloos is en al spelende ontwikkelen ze met de Little People van Fisher-Price nieuwe vaardigheden. Dit educatieve speelgoed zal daarenboven ook de emotionele vaardigheden van je kinderen vergroten.

Interesse om te kopen ? Klik hier.

Reacties


Meest gelezen :Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden, …
Mijn kortingen
Kidsdinge Origineel speel
Bij bestellingen vanaf 75 euro is de levering in België én N...
Bébé Maestro ASBL
réduction de 10% pour le 2me enfant de la famille...
Zimmertorencomité Lier
Groepstarief...
Meer kortingen [+]

Website developed by MooGoo