Buitenschoolse activiteiten


Nadert de vakantie snel? Dan wordt het hoog tijd om te beslissen wat de kinderen gaan doen tijdens de vakanties! Of is juist het tegendeel waar? En zijn de vakanties binnenkort weer afgelopen? Met het nieuwe schooljaar verschijnen ook opnieuw de buitenschoolse activiteiten!

Tegenwoordig vind je voor van alles en nog wat gespecialiseerde ateliers en stages: knutselen, informatica, talen, circus, boerderij, theater,... Ongetwijfeld vindt ook jouw kind wel iets naar zijn zin!

Om meer te weten, consulteer de super zoekmotor van Famiweb. Kies een dag, de leeftijd van je kind of de regio en je vindt er 1.001 interessante adressen over de beschikbare ateliers en stages in België!

Heeft je kind moeite om te beslissen? Of ben je zelf niet heel zeker over je keuze? Lees dan onze tips! We helpen je immers al goed op weg!

- Eerst en vooral is het belangrijk om eens goed met je kinderen te spreken. Het zijn immers hun interesses en enthousiasme die de keuze grotendeels zullen bepalen. Voor het volgen van een atelier of stage is het immers belangrijk dat je kind echt gemotiveerd is. Het zou jammer zijn, moest die onderweg willen afhaken!

- Praat er ook over met vrienden en familie. Andere ouders worden ook met dit dilemma geconfronteerd. Hun ervaringen en anekdotes zullen dan ook meer dan welkom zijn.

- Lees ook de pedagogische artikels die je kan terugvinden op Famiweb. We bespreken immers activiteit per activiteit. Zo krijg je een globaal beeld over wat je kind te wachten staat.

- Consulteer regelmatig de zoekmotor voor activiteiten van Famiweb. Er worden regelmatig nieuwe ateliers bijgevoegd.

- Blijf ook goed op de hoogte van de inschrijvingsdata. Bepaalde succesvolle ateliers zijn heel snel volzet. Het zou jammer zijn, moest je dit missen omdat je even de data uit het oog was verloren.

- Tenslotte, leg je alle officiële papieren klaar die je nodig zou kunnen hebben voor de inschrijving (identiteitspapieren, foto’s,...)

Een goede zoektocht!

Reacties


Meest gelezen :Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden, …
Mijn kortingen
Onderstebove
Goed om weten is dat bij het afsluiten van een geboortelijst...
Activ Kamp - Sporthotel
Korting van 5% voor groepen vanaf 20 personen of op vertoon ...
jeugdatelier Kameleon
korting op 2de lid van gezin....
Meer kortingen [+]

Website developed by MooGoo