Boeken lezen, het hoeft niet duur te zijn


Kinderen die veel lezen, of waarvoor vaak voorgelezen wordt, scherpen hun taalvaardigheid aan en ontwikkelen een rijke fantasie. Zorg dus voor voldoende leesvoer! Duur hoeft dat niet te zijn.Naar de bib

Al jaren niet meer in een bibliotheek geweest? Nu je kinderen hebt is het een goed idee om er terug binnen te stappen. Wist je dat kinderen onder de 18 bijna overal gratis lid kunnen worden van de bibliotheek? Zo heb je een ruime keuze aan gratis lectuur. Je kinderen vinden het trouwens heerlijk om in de bib zelf een aantal leuke boeken uit te kiezen.

Tweedehands boeken kopen

De boeken die je leest mogen best al wel door andere handen gepasseerd zijn. Als je bibliotheekboeken leest is dit toch ook geen probleem?

Wie een tweedehandswinkel binnenstapt kan veel meer boeken kopen dan iemand die met hetzelfde budget een gewone boekenwinkel kiest. De Slegte is één van de bekendste tweedehands boekenwinkels. Je vindt er eveneens nieuwe boeken aan scherpe prijzen, want deze keten koopt ook grote partijen van uitgevers op. Klik hier voor een overzicht van de winkels.

Ook online kan je tweedehands boeken kopen. Google maar eens op “tweedehands boeken”.

Lees een e-boek

Je kan boeken niet alleen via je computer kopen, je kan ze ook op je scherm lezen! Een e-boek is een digitaal boek dat je kan lezen op een computer of e-reader. Het is goedkoper dan zijn gedrukte variant en spreekt de jongste generatie zeker aan.

Je kan ze bij honderden verschillende leveranciers bestellen. Via Amazon bijvoorbeeld, of via de Apple iBookstore. Het is soms wel moeilijker om te kiezen, want je kan niet overal op taal selecteren. Als je weet welk boek je wilt is er geen probleem.

Reacties


Meest gelezen :Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden, …
Mijn kortingen
Waterburcht Pietersheim
€ 2,00 i.p.v. € 2,50 per volwassene € 6,0...
Karpediem
gratis vormpje om thuis mee verder te experimenteren...
Livingstone Museum - mine
Bij aankoop in onze winkel geniet u van 10% korting, enkel o...
Meer kortingen [+]

Website developed by MooGoo