Een recept toevoegen [+]
Chocolademousse
Ingredienten:

Wat heb je nodig?

- 200g zwarte chocolade
- 6 eieren


    Bereiding :

    1) Doe de chocolade in stukjes en laat de stukjes au bain-marie smelten. Als je een snellere oplossing wil, kan je ook de microgolfoven gebruiken: doe de stukjes chocolade in een kommetje met 4 eetlepels water en laat 2 minuten verwarmen (800W).

    2) Breek ondertussen de eierschalen en scheidt het eigeel van het eiwit. Klop het eiwit tot schuim.

    3) Voeg het eigeel aan de chocolade toe en roer stevig totdat het eigeel volledig met de chocolade vermengd is. Voeg voorzichtig het geklopt eiwit toe.

    4) Laat het geheel 3 uur in de koelkast staan.

    Smakelijk!

    Reacties (0)


    Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden, …
    Mijn kortingen
    Livingstone Museum - mine
    Bij aankoop in onze winkel geniet u van 10% korting, enkel o...
    Internationale Tweedaagse
    Kinderen tot en met 12 jaar betatelen slechts € 3. Led...
    Meer kortingen [+]

    Website developed by MooGoo