Een recept toevoegen [+]
Opgevulde aardappel met Brugge Apero
Ingredienten:

Ingrediënten:

- grote aardappelen (vb bintjes)
- 250g Brugge Apero kaas
- 3 eierdooiers
- 1 eetlepel mosterd (pikant)


    Bereiding :

    Hoe bereiden?

    De aardappelen goed wassen, halveren en uithollen. De holle aardappelen gedurende 10 minuten in kokend water leggen en daarna laten uitlekken.

    De Brugge Apero kaas in kleine blokjes snijden.

    De uitholling gaarkoken, afgieten de kaasblokjes, de mosterd en de eierdooiers toevoegen en fijn mixen. Eventueel nog peper en zout toevoegen.

    De holle aardappelen vullen met dit mengsel, op een beboterde ovenplaat leggen en in een voorverwarmde oven van 200°C plaatsen. Mooi bruin laten bakken.

    Deze aardappelen serveren bij vis, bij vlees of kip.

    Reacties (0)


    Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden, …
    Mijn kortingen
    Circus De Sven
    Gratis suikerspinnen voor verjaardagsfeestjes, communies, .....
    Ferme Camelus
    twee volwassen tickets gekocht voor 1 kind binnenkomst aange...
    Musée de la Vie Rurale en
    1 enfant gratuit par famille sur présentation de la carte Fa...
    Meer kortingen [+]

    Website developed by MooGoo