Een recept toevoegen [+]
Opgevulde aardappel met Brugge Apero
Ingredienten:

Ingrediënten:

- grote aardappelen (vb bintjes)
- 250g Brugge Apero kaas
- 3 eierdooiers
- 1 eetlepel mosterd (pikant)


Bereiding :

Hoe bereiden?

De aardappelen goed wassen, halveren en uithollen. De holle aardappelen gedurende 10 minuten in kokend water leggen en daarna laten uitlekken.

De Brugge Apero kaas in kleine blokjes snijden.

De uitholling gaarkoken, afgieten de kaasblokjes, de mosterd en de eierdooiers toevoegen en fijn mixen. Eventueel nog peper en zout toevoegen.

De holle aardappelen vullen met dit mengsel, op een beboterde ovenplaat leggen en in een voorverwarmde oven van 200°C plaatsen. Mooi bruin laten bakken.

Deze aardappelen serveren bij vis, bij vlees of kip.

Reacties (0)


Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden, …
Mijn kortingen
Zandsculptuurfestival
Korting van 4 euro p.p. op vertoon van Famidookaart...
Onderstebove
Goed om weten is dat bij het afsluiten van een geboortelijst...
Kid's Fantasy Land
Korting van 50% voor een kind op vertoon van Famidookaart...
Meer kortingen [+]

Website developed by MooGoo