Een recept toevoegen [+]
Opgevulde aardappel met Brugge Apero
Ingredienten:

Ingrediënten:

- grote aardappelen (vb bintjes)
- 250g Brugge Apero kaas
- 3 eierdooiers
- 1 eetlepel mosterd (pikant)


Bereiding :

Hoe bereiden?

De aardappelen goed wassen, halveren en uithollen. De holle aardappelen gedurende 10 minuten in kokend water leggen en daarna laten uitlekken.

De Brugge Apero kaas in kleine blokjes snijden.

De uitholling gaarkoken, afgieten de kaasblokjes, de mosterd en de eierdooiers toevoegen en fijn mixen. Eventueel nog peper en zout toevoegen.

De holle aardappelen vullen met dit mengsel, op een beboterde ovenplaat leggen en in een voorverwarmde oven van 200°C plaatsen. Mooi bruin laten bakken.

Deze aardappelen serveren bij vis, bij vlees of kip.

Reacties (0)


Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden, …
Mijn kortingen
Kinderklanken
Korting van 20 % bij aankoop van liedbundel + CD Kinderklank...
Kralenenzo
Leden van de famidooclub krijgen op vertoon van de kaart 5% ...
Karpediem
gratis vormpje om thuis mee verder te experimenteren...
Meer kortingen [+]

Website developed by MooGoo