Een recept toevoegen [+]
Knapperige venkel op toast met Brugge goud kaas
Ingredienten:

Ingrediënten:

- 300g geraspte Brugge goud kaas
- 8 sneden bruin brood
- 8 sneden gekookte ham
- 1 venkel
- Boter Dixmuda of Nazareth
- Zwarte peper


Bereiding :

Hoe bereiden?

Rooster en beboter het brood. Leg hierop een plakje ham. Snij de venkel in kleine blokjes en bak deze lichtjes aan in de boter. Verdeel op de ham. Strooi dan de kaas en zwarte peper over de venkel. Laat onder de grill goudgeel bakken.

Tip:

Versier tenslotte met wat groen van de venkel, lente sla en een tomaatje

Reacties (0)


Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden, …
Mijn kortingen
Gasthuismuseum St.-Dimpna
Korting van € 1,00 op vertoon van de famidookaart....
troetels kinderopvang
Voor leden van Famidoo werken wij aan het dagtarief van 22 €...
Gasthuismuseum St.-Dimpna
Korting van € 1,00 op vertoon van de famidookaart....
Meer kortingen [+]

Website developed by MooGoo