Een recept toevoegen [+]
Perentaart met chocolade
Ingredienten:

Voor 4 personen heb je het volgende nodig:

- 150 g zwarte chocolade of melkchocolade (wat je zelf verkiest)
- 8 halve peren op eigen sap
- 300 g boter
- 300 g suiker
- 1 zakje vanillesuiker


    Bereiding :

    1) Snij 4 halve peren in 2 zodat je 8 stukken peer hebt. Laat ze uitlekken op absorberend papier totdat ze goed droog zijn.

    2) Laat de chocolade au bain-marie smelten en voeg er 2 eetlepels perensap aan toe.

    3) Voeg aan de gesmolten chocolade de suiker, de vanillesuiker en de boter (in kleine stukjes gesneden) toe.

    4) Neem een taartvorm en leg de peren tegen de rand van de vorm.

    5) Vul het midden met de chocolade en de overblijvende peren.

    6) Laat 3 uur in de koelkast rusten.

    Reacties (0)


    Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden, …
    Mijn kortingen
    Activ Kamp - Sporthotel
    Korting van 5% voor groepen vanaf 20 personen of op vertoon ...
    Gasthuismuseum St.-Dimpna
    Korting van € 1,00 op vertoon van de famidookaart....
    Bébé Maestro ASBL
    réduction de 10% pour le 2me enfant de la famille...
    Meer kortingen [+]

    Website developed by MooGoo