Vier cadeautjes met Kerstmis


Heeft de Goedheiligman geen geheimen meer voor je kinderen, dan worden de kerstcadeautjes bij jou thuis misschien wel belangrijker voor hen?Onze redactrice wil de cadeautjesgekte graag een beetje inperken en test dit jaar de ’4 gift rule’ uit.

De ’4-cadeautjes-regel’ komt uit Amerika overwaaien en houdt in dat je bij het uitzoeken van de geschenken aan de volgende 4 regels houdt:

1. Something they want
Dit een cadeautje waar ze echt van dromen! Misschien hebben ze jou al in geuren en kleuren verteld wat dit cadeautje is, maar anders kan je er ook naar vissen of hen eenvoudig weg een wenslijstje laten maken.

2. Something they need
Een cadeautje dat ze nodig hebben, is vaak een praktisch cadeautje. Iets wat ze dus echt nodig hebben. Bijvoorbeeld nieuwe snackdoosjes voor op school.

3. Something to wear
Vooral oudere kinderen en pubers zijn heel blij met cadeautjes voor hun garderobe. Dat hoeven geen duurdere stuks te zijn; een coole muts of een paar hippe sokken zijn even leuke en meteen ook nuttige geschenkjes.

4. Something to read
Misschien niet meteen het cadeau waarop ze zitten te wachten: een boek. Leest je kind niet graag verhalen, dan is een boek over zijn/haar hobby misschien een optie? Maar het kan evengoed een leuk tijdschrift of een strip zijn. Als het maar analoog is, niet waar? ;-)

Fijne feesten alvast!

Reacties


Meest gelezen :Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden, …
Mijn kortingen
Gasthuismuseum St.-Dimpna
Korting van € 1,00 op vertoon van de famidookaart....
Abracadabra Magic
Gratis kleine geluidsinstallatie waar nodig, op vertoon van ...
Gasthuismuseum St.-Dimpna
Korting van € 1,00 op vertoon van de famidookaart....
Meer kortingen [+]

Website developed by MooGoo