Aftellen naar de kerstvakantie


Kijken jouw studerende tieners ook al reikhalzend uit naar de kerstvakantie?Een zalige periode van niets-moet-en-alles-mag, een periode die vooral volgt op die vervelende examens...

Wil je de sfeer graag licht houden en hen toch ook van die eerste weken van december, wanneer het huis langzaamaan in kerststemming komt, laten genieten?

Dan is een leuke adventkalender misschien wel iets om uit te proberen?

Natuurlijk gaan ze de examens niet minder stom vinden en waarschijnlijk gaan ze er ook niet beter van presteren, maar voor kinderen die last hebben van de druk die erbij komt kijken, is het misschien een dagelijks lichtpuntje dat hun gedachten toch even verzet.

Dat kan een kalender zijn die je kant en klaar koopt; eentje met bijvoorbeeld chocolaatjes of snoepjes.

Maar je vindt tegenwoordig online ook veel andere, leuke kalenders met hebbedingetjes. Al dan niet speciaal voor jongens of meisjes.

Jouw kinderen genieten misschien zelfs nog met een leuke kalender van Lego?

Of vul er zelf eentje met spulletjes of kaartjes speciaal voor jouw kinderen uitgezocht. En het hoeft helemaal niet veel te kosten! De ene dag kan het een snoepje zijn. De andere dag misschien een tegoedbon om samen een gezelschapspel te spelen. Of bonnen voor leuke dingen die jullie tijdens de kerstvakantie samen kunnen doen. Wat dacht je van een paar gekke kerstsokken. Of gewoon wat extra schermtijd?

Meer tips zijn altijd welkom aan ons adres!

Reacties


Meest gelezen :Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden, …
Mijn kortingen
Zaza Belle, Clown, Magiër
10 % korting met CODE "FAMIDOO"...
Zaza Belle, Clown, Magiër
10 % korting met CODE "FAMIDOO"...
Bébé Maestro ASBL
réduction de 10% pour le 2me enfant de la famille...
Meer kortingen [+]

Website developed by MooGoo